Bli med på Pride!

I år har Pridekomiteen av nødvendighet en mer administrativ rolle. Vi tar oss av ting som påmeldinger til Pride House, Pride Park, parade, økonomi og annet administrativt arbeid. Vi kan også låne ut materiale der det trengs.


Men vi trenger virkelig å få kontakt med lokale mennesker på de stedene der PolyNorge skal være med, eller der vårt nærvær er ønsket, slik at PolyNorge får vist seg frem på beste måte.


Primært trengs det folk som bor i eller i nærheten av Bergen, Oslo og Trondheim. Men det er fint om det blir med folk fra andre steder og (Stavanger, Alta, Tromsø, Trysil, eller andre steder) også steder med enklere Pride-arrangement. Det er i tillegg planlagt å ha lokalt nærvær under SSD i Kristiansand, men hele komiteen bor i nærheten av byen, så de andre stedene er der det trengs mest.


Uansett hva du føler at du kan bidra med så tar vi gjerne en prat med deg. Ta kontakt med oss i komiteen snarest på pride@polynorge.no hvis du vil melde deg eller/og har spørsmål.

Vi trenger folk: 


(Hvis media tar kontakt med deg, enten på stedet eller ellers, henvis til helst til post@polynorge.no. Hvis du ikke er vant til/komfortable med å snakke med dem om poly selv)